Vi söker dig!

Vill du hjälpa till och göra skillnad i människors liv? Hos oss på Northern Offshore Services finns en ledig tjänst som ambulanssjuksköterska. Tjänsten präglas av självständighet med stort eget ansvar och frihet i sin yrkesroll. Hjälp oss att bidra till den bästa patientvården i Göteborgs skärgård.
Vad innebär arbetet?
Sedan oktober 2015 erbjuder Northern Offshore Services (N-O-S) ett ambulansfartyg för Göteborgs skärgård på uppdrag för Sahlgrenska Universitetssjukhuset, SU. Northern Offshore Services tillhandahåller en komplett logistiklösning med en ambulansbåt samt sjö- och ambulanspersonal.
I rollen som ambulanssjuksköterska innefattas bland annat omvårdnads- och patientarbete, läkemedelshantering samt kontakt med anhöriga. Arbetet är både kvalificerande och självständigt, du bedömer och behandlar patienter i hemmet, på skadeplats och under transport till vårdinrättning. Arbetet kräver att du som person är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en problemlösande attityd. Alla våra patientmöten kräver omvårdnad och lyhördhet.
Arbetet sker i team om fyra, varav två personer är sjömän och två personer är ambulanssjuksköterskor. Verksamheten pågår dygnet runt och är uppbyggt så att man arbetar skift, 5 dygn i sträck och sedan ledig 7-8 dygn i sträck. När du är i tjänst är du baserad på Donsö, där bor du med övriga kollegor i en personalbostad.
Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska, med minst 4-5 års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska med erfarenhet av prehospital sjukvård. B-körkort är ett krav. Tjänsten kräver att du som person är flytande i svenska när det kommer till tal såväl som skrift. Meriterande är specialistutbildning så som anestesi, ambulanssjukvård etc.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som person känner dig bekväm i din yrkesroll och är van vid att ta ansvar. Vi tror att du är ödmjuk och flexibel i din attityd då arbetsuppgifter och ansvarsområden kan komma att variera. Som person har du en lösningsorienterad attityd och vi tror att du har lätt för att samarbeta och är lyhörd gentemot arbetskollegor. Du är social och uppskattar att umgås med människor.
Vad kan Northern Offshore Services erbjuda dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med start i juni 2018.
Anställningen omfattas av kollektivavtal och försäkringar så som: tjänstepension och sjukvårdsförsäkring. Hos oss får du ett varierande och omväxlaande arbete i en av Göteborgs vackraste miljöer tillsammans med ett gott gäng.
Företaget
Northern Offshore Services AB är ett expansivt företag med visionen BEST 365 “To be the best at what we do, every day!”
Northern Offshore Services AB är en branschledande underleverantör till den havsbaserade vindkraftsindustrin. Vi förser branschen med höghastighetsfartyg (Crew Transfer Vessels) som utför transporter av personal och utrustning till havsbaserade vindkraftsparker. Företagets nuvarande flotta består av 30 fartyg. Northern Offshore Services är en del av Northern Group med runt 200 anställda med huvudkontor i Göteborg.
Intervjuer och anställningsprocess sker löpande. Sista ansökningsdag är 15:e januari.

 

Intresserad?

Vänligen kontakta HR Coordinator Sophie Svensson
careers@n-o-s.eu
Mobil: +4676180 80 12
Sista ansökningsdag 15:e januari.